Super leuk dat je er bent, ik heet Andrea 

Met My Herbal Journey neem ik je graag mee op  reis naar mijn roots. Die liggen in West Afrika en Zuid Azië. maar ben geboren en opgegroeid in Suriname.  
Ik ontwikkel huidproducten voor alle huidtypes met in het bijzonder voor de gevoelige en droge huid. Daarnaast heb ik geweldige haarproducten voor kinky curly hair.

Mijn producten bestaan uit verschillende zeepsoorten, haar- en huid olie, een bodybutter en balsem allemaal op basis van Neem. Neemn heeft een verzachtende en geneeskrachtige werking.

Back to my roots

Als Surinaamse heb ik van mijn moeder leren koken met verse kruiden. Mijn oma was een kruidenkenner die in de natuur de kruiden plukte die ze nodig had voor haar medicijnen. Als kind was ik gefascineerd als ik haar bezig zag. 

Back to my roots is de drijfveer van mijn producten

Skip alle artificiële toevoegingen; ga voor echt, ga voor puur natuur!! Dat is MyNeem. Ga mee op kruidenreis. Join me on My Herbal Journey !

Als stewardess bij de KLM kom ik overal ter wereld en struin daar de lokale markten af op zoek naar de pareltjes van elk land voor in mijn producten. Van Ghana tot Dubai, van Zuid Afrika tot Brazilië door m'n werk kom ik overal. Als je met mij mee op reis wil like dan MyHerbalJourney op Facebook of stel gerust je vraag.


 

Gastenboek

Joyce Gemin
10-05-22 20:30:36
Ik gebruik de Rosegleam gezichtsolie voor mijn rijpere huid. Het smeert heerlijk over mijn gezicht en je ziet duidelijk verschil. Mijn huid heeft de glans teruggekregen en voelt zacht maar toch stevig aan. Ben bijzonder blij dat ik dit product heb ontdekt.
Dank je wel lieve Andrea
Frits de Groot
12-03-22 21:47:45
Ik had last van droge benen en diverse producten geprobeerd maar niks werkte en nu bestelde ik myneem whipped bodybutter en voor het eerst geen last meer van droge benen en bovendien ruikt het ook nog heel lekker.
Aisa Winter
28-02-21 11:58:13
Na mijn bevalling was ik eerst zo druk met de baby dat ik mijzelf vergat, totdat ik met My herbalneem in aanraking kwam.Ik bestelde de myneem body butter, the rosegleam, de neem kurkuma zeep en de neemolie... De neem kurkumazeep en de neem olie staan nog lekker op mijn kastje, maar de rosegleam gebruik ik voornamelijk voor mijn gezicht en wat is die fijn zeg. Mijn huid is gemeng( t -zone vettig en verder droog)maar de olie die lekker snel intrekt is voor mijn hele gezicht superfijn. De body butter is zoals de naam doet vermoeden boterzacht voor de rest van mijn huid. De producten van herbal neem zijn voor mijn self care moments in de ochtend en de avond echt een aanwinst. Dank lieve Andrea voor deze fijne producten en voor je adviezen. X
Bob Roos
05-02-21 17:36:50
Als man ben ik eigenlijk niet bezig met mijn huid. Nu zei een vriendin “smeer jij eigenlijk wel”. Ehm..nee! Teveel gedoe. Moest ik Rosegleam maar eens gebruiken.
Nou.... het lijkt wel of het gemaakt is voor mannen. Super makkelijk aan te brengen. Na het douchen druppeltje links druppeltje rechts. Et voila....
Kreeg zelfs compliment van 2 vrienden of ik uitgeslapen had, want ik zie er zo fris uit.
Absolute aanrader. Direct resultaat en geen gedoe.
Bob
Saundri Felicien
31-12-20 10:28:05
Hele fijne producten heb het zowel voor mezelf als voor mijn kids gebruikt. Deze producten worden goed opgenomen door de huid. Haar zelf gemaakte zeep is een aanrader deze gaat echt lang mee en reinigend de huid goed maar droog niet uit zoals vele wel doen. Ik raad deze producten aan vanwege de werking en de 100% natuurlijke samenstelling.
Lieve groetjes!
Love it!
Andre Sjouerman
11-11-20 14:08:17
Ik gebruik de Neem eczeem balsem van my herbal journey nu bijna een jaar en eindelijk werkt er iets. Alles geprobeert, niets werkte , Neem is the trick !
Thanks a lot , I’ll spread the word. Grt en dank Andre
Tonen: 5  10