Embraced by Nature

De Neemboom (spreek uit: “Niemboom”)

De basis voor je gezondheid en schoonheid. De boom komt oorspronkelijk uit India en kan wel 200 jaar oud worden. De medicinale werking van de Neemboom is al heel lang bekend en ook in Suriname wordt er van de bladeren, zaden en schors Neemolie gemaakt. Dit is de basis voor veel cosmetische- en verzorgingsproducten. Al die producten helpen je huid gezond te maken en te houden. Neemolie wordt al van oudsher gebruikt bij huidklachten als acne, eczeem, hyperpigmentatie en hoofdluis.

Neemolie voor natuurlijke schoonheid

Het persen van Neemolie doe ik zelf en gebruik hiervoor alleen de zaden omdat het kwalitatief hoogwaardiger is. Deze zuivere Neemolie is mijn basis, waarbij ik er veel kruiden uit Suriname en die ik op mijn reizen tegenkom, aan toevoeg.

Ik combineer de eeuwenoude recepten uit India met de expertise van mijn grootmoeder om die bijzondere Neemproducten te maken.

De zuivere Neemolie met de natuurlijke ingrediënten bevorderen o.a. het herstellend vermogen van de huid waardoor je snel een zichtbaar resultaat ziet.

Méér dan neemolie en kruiden…

Essentiële onderdelen in mijn producten zijn shea butter en cacaoboter.

Shea butter voorkomt een droge huid en zorgt dat het zacht en soepel blijft. Shea butter verzorgt niet alleen, maar activeert de vorming van nieuwe huidcellen en laat littekens vervagen.

Cacaoboter is zeer voedend en hydraterend voor de huid. Het houdt de huid jong en gezond en gaat huidveroudering tegen.

MYNEEM BODYBUTTER met zowel Shea butter als cacaoboter vind je in mijn webshop. You'll love it ! !