Embraced by Nature

Super leuk dat je er bent! Mijn naam is Andrea.

Mijn My Herbal Journey reis, geworteld in mijn opvoeding in Suriname. In mijn jeugd was eten nog puur en onbespoten, en het gebruik van verse kruiden was een vanzelfsprekendheid dankzij mijn oma, een kruidenkenner. Bij haar was koken en genezen met kruiden de norm.


In 2001 verhuisde ik naar Nederland, en mijn lichaam onderging veranderingen zoals pijnlijke klieren, een droge huid en eczeem werden merkbaar. Pas na enkele jaren realiseerde ik me dat deze veranderingen te wijten waren aan het Nederlandse klimaat, bewerkt voedsel en sterk geparfumeerde crèmes die ik op mijn huid aanbracht. Het besef drong door dat ik moest teruggaan naar mijn roots, naar de principes die ik van huis uit had meegekregen.


Met My Herbal Journey reis neem ik jullie terug naar mijn wortels in West-Afrika en Zuid-Azië, hoewel ik ben geboren en getogen in het weelderige Suriname.


Ik ben toegewijd aan het ontwikkelen van huidproducten die geschikt zijn voor alle huidtypes, met speciale aandacht voor de gevoelige en droge huid. Bovendien bied ik geweldige haarproducten aan, speciaal ontworpen voor kinky curly hair.


Mijn assortiment omvat diverse zeepsoorten, haar- en huidolie, body butter en balsem, allemaal op basis van Neem. Neem staat bekend om zijn verzachtende en geneeskrachtige eigenschappen, waardoor het de perfecte basis vormt voor mijn producten. Ontdek de natuurlijke kracht van Neem en ervaar de zorg en verzorging die je huid en haar verdienen.

Back to my roots

Als Surinaamse ben ik opgegroeid met de kunst van het koken met verse kruiden, geleerd van mijn moeder. Mijn oma, een kruidenkenner, haalde in de natuur de kruiden die ze nodig had voor haar medicinale bereidingen. Als kind was ik gefascineerd als ik haar bezig zag.

Back to my roots is de drijfveer van mijn producten

Skip alle artificiële toevoegingen; ga voor echt, ga voor puur natuur!! Dat is MyNeem. Ga mee op kruidenreis. Join me on My Herbal Journey !

Als stewardess bij de KLM kom ik overal ter wereld en struin daar de lokale markten af op zoek naar de pareltjes van elk land voor in mijn producten. Van Ghana tot Dubai, van Zuid Afrika tot Brazilië door m'n werk kom ik overal. Als je met mij mee op reis wil like dan MyHerbalJourney op Facebook of stel gerust je vraag.


 

 

Gastenboek

Joyce Gemin
10-05-22 20:30:36
Ik gebruik de Rosegleam gezichtsolie voor mijn rijpere huid. Het smeert heerlijk over mijn gezicht en je ziet duidelijk verschil. Mijn huid heeft de glans teruggekregen en voelt zacht maar toch stevig aan. Ben bijzonder blij dat ik dit product heb ontdekt.
Dank je wel lieve Andrea
Frits de Groot
12-03-22 21:47:45
Ik had last van droge benen en diverse producten geprobeerd maar niks werkte en nu bestelde ik myneem whipped bodybutter en voor het eerst geen last meer van droge benen en bovendien ruikt het ook nog heel lekker.
Aisa Winter
28-02-21 11:58:13
Na mijn bevalling was ik eerst zo druk met de baby dat ik mijzelf vergat, totdat ik met My herbalneem in aanraking kwam.Ik bestelde de myneem body butter, the rosegleam, de neem kurkuma zeep en de neemolie... De neem kurkumazeep en de neem olie staan nog lekker op mijn kastje, maar de rosegleam gebruik ik voornamelijk voor mijn gezicht en wat is die fijn zeg. Mijn huid is gemeng( t -zone vettig en verder droog)maar de olie die lekker snel intrekt is voor mijn hele gezicht superfijn. De body butter is zoals de naam doet vermoeden boterzacht voor de rest van mijn huid. De producten van herbal neem zijn voor mijn self care moments in de ochtend en de avond echt een aanwinst. Dank lieve Andrea voor deze fijne producten en voor je adviezen. X
Bob Roos
05-02-21 17:36:50
Als man ben ik eigenlijk niet bezig met mijn huid. Nu zei een vriendin “smeer jij eigenlijk wel”. Ehm..nee! Teveel gedoe. Moest ik Rosegleam maar eens gebruiken.
Nou.... het lijkt wel of het gemaakt is voor mannen. Super makkelijk aan te brengen. Na het douchen druppeltje links druppeltje rechts. Et voila....
Kreeg zelfs compliment van 2 vrienden of ik uitgeslapen had, want ik zie er zo fris uit.
Absolute aanrader. Direct resultaat en geen gedoe.
Bob
Saundri Felicien
31-12-20 10:28:05
Hele fijne producten heb het zowel voor mezelf als voor mijn kids gebruikt. Deze producten worden goed opgenomen door de huid. Haar zelf gemaakte zeep is een aanrader deze gaat echt lang mee en reinigend de huid goed maar droog niet uit zoals vele wel doen. Ik raad deze producten aan vanwege de werking en de 100% natuurlijke samenstelling.
Lieve groetjes!
Love it!
Tonen: 5  10