Embraced by Nature

Super leuk dat je er bent! Mijn naam is Andrea.

Mijn My Herbal Journey reis, geworteld in mijn opvoeding in Suriname. In mijn jeugd was eten nog puur en onbespoten, en het gebruik van verse kruiden was een vanzelfsprekendheid dankzij mijn oma, een kruidenkenner. Bij haar was koken en genezen met kruiden de norm.


In 2001 verhuisde ik naar Nederland, en mijn lichaam onderging veranderingen zoals pijnlijke klieren, een droge huid en eczeem werden merkbaar. Pas na enkele jaren realiseerde ik me dat deze veranderingen te wijten waren aan het Nederlandse klimaat, bewerkt voedsel en sterk geparfumeerde crèmes die ik op mijn huid aanbracht. Het besef drong door dat ik moest teruggaan naar mijn roots, naar de principes die ik van huis uit had meegekregen.


Met My Herbal Journey reis neem ik jullie terug naar mijn wortels in West-Afrika en Zuid-Azië, hoewel ik ben geboren en getogen in het weelderige Suriname.


Ik ben toegewijd aan het ontwikkelen van huidproducten die geschikt zijn voor alle huidtypes, met speciale aandacht voor de gevoelige en droge huid. Bovendien bied ik geweldige haarproducten aan, speciaal ontworpen voor kinky curly hair.


Mijn assortiment omvat diverse zeepsoorten, haar- en huidolie, body butter en balsem, allemaal op basis van Neem. Neem staat bekend om zijn verzachtende en geneeskrachtige eigenschappen, waardoor het de perfecte basis vormt voor mijn producten. Ontdek de natuurlijke kracht van Neem en ervaar de zorg en verzorging die je huid en haar verdienen.

Back to my roots

Als Surinaamse ben ik opgegroeid met de kunst van het koken met verse kruiden, geleerd van mijn moeder. Mijn oma, een kruidenkenner, haalde in de natuur de kruiden die ze nodig had voor haar medicinale bereidingen. Als kind was ik gefascineerd als ik haar bezig zag.

Back to my roots is de drijfveer van mijn producten

Skip alle artificiële toevoegingen; ga voor echt, ga voor puur natuur!! Dat is MyNeem. Ga mee op kruidenreis. Join me on My Herbal Journey !

Als stewardess bij de KLM kom ik overal ter wereld en struin daar de lokale markten af op zoek naar de pareltjes van elk land voor in mijn producten. Van Ghana tot Dubai, van Zuid Afrika tot Brazilië door m'n werk kom ik overal. Als je met mij mee op reis wil like dan MyHerbalJourney op Facebook of stel gerust je vraag.


 

 

Gastenboek

Andre Sjouerman
11-11-20 14:08:17
Ik gebruik de Neem eczeem balsem van my herbal journey nu bijna een jaar en eindelijk werkt er iets. Alles geprobeert, niets werkte , Neem is the trick !
Thanks a lot , I’ll spread the word. Grt en dank Andre
Tonen: 5  10