Super leuk dat je er bent, ik heet Andrea 

Met My Herbal Journey neem ik je graag mee op  reis naar mijn roots. Die liggen in West Afrika en Zuid Azië. maar ben geboren en opgegroeid in Suriname.  
Ik ontwikkel huidproducten voor alle huidtypes met in het bijzonder voor de gevoelige en droge huid. Daarnaast heb ik geweldige haarproducten voor kinky curly hair.

Mijn producten bestaan uit verschillende zeepsoorten, haar- en huid olie, een bodybutter en balsem allemaal op basis van Neem. Neemn heeft een verzachtende en geneeskrachtige werking.

Back to my roots

Als Surinaamse heb ik van mijn moeder leren koken met verse kruiden. Mijn oma was een kruidenkenner die in de natuur de kruiden plukte die ze nodig had voor haar medicijnen. Als kind was ik gefascineerd als ik haar bezig zag. 

Back to my roots is de drijfveer van mijn producten

Skip alle artificiële toevoegingen; ga voor echt, ga voor puur natuur!! Dat is MyNeem. Ga mee op kruidenreis. Join me on My Herbal Journey !

Als stewardess bij de KLM kom ik overal ter wereld en struin daar de lokale markten af op zoek naar de pareltjes van elk land voor in mijn producten. Van Ghana tot Dubai, van Zuid Afrika tot Brazilië door m'n werk kom ik overal. Als je met mij mee op reis wil like dan MyHerbalJourney op Facebook of stel gerust je vraag.


 

Gastenboek

Andre Sjouerman
11-11-20 14:08:17
Ik gebruik de Neem eczeem balsem van my herbal journey nu bijna een jaar en eindelijk werkt er iets. Alles geprobeert, niets werkte , Neem is the trick !
Thanks a lot , I’ll spread the word. Grt en dank Andre
Tonen: 5  10